OVER ONS

Over Ons

Ramakrishna De Meester

 

Ramakrishna De Meester is geboren in Sint Niklaas op 11 maart 1956 op een zondagmiddag 12u05. Hij begon zijn spirituele leven in de Theosofische Vereniging Loge Antwerpen.

 

Na een pelgrimage naar Santiago De Compostella begon zijn pad echt vorm te krijgen. Hij kwam eerst terecht in Spanje bij Padma Devi Sumananda waar hij lessen volgde tot yogaleraar. Na een periode van intense voorbereiding ontving hij tijdens een mantra initiatie de naam Ramakrishna van zijn leraar Swami Satchidananda via Padma Devi Sumananda. Een jaar later werd hij geïnitieerd als Reiki Master door zijn meester Eddy Doms.

Ramakrishna volgde regelmatig de lessen bij Rama Saenen, die hij ziet als één van de beste leraars van Europa. Door de jaren heen verfijnde Ramakrishna zijn healing en massages. Hij kreeg van verschillende leraars les. De grootste leraar echter die hij ziet als zijn werkelijke Leraar is de Leraar binnen in hem, in het Sanskriet de Satguru.

Ambika Moris

 

Ambika werd geboren op 7 Mei 1986 te Lier met de naam An Jan Elza Moris.

Al van jonge leeftijd was Ambika geïnteresseerd in sport en beweging.

Op 11-jarige leeftijd ging zij turnen. Naarmate zij ouder werd kon zij dit hobby niet blijven uitoefenen waardoor zij zich in andere hobby’s heeft verdiept. Eerst startte zij met lessen aan de locale muziekacademie voor Piano, waar enkele jaren later hier ook Dwarsfluitlessen bij kwamen. Nochtans is de interesse voor beweging er steeds gebleven. Zo startte zij met yogalessen bij Ramakrishna De Meester. Deze lessen bleken voor haar een openbaring te zijn. Naarmate er meer lessen volgden, en haar leraar haar de vraag stelde of zij zelf yogaleraar wilde worden was de keuze snel gemaakt. Ze volgde gedurende enkele jaren een opleiding tot Integral Yogaleraar. Een goede basis om vanuit te starten en verder door te groeien.

 

Afgelopen 15 jaar heeft Ambika een enorme vooruitgang doorlopen binnen de wereld van de natuurlijke gezondheid. Op 17-jarige leeftijd volgde zij een cursus gebaseerd op de visie van Louise L. Hay (Je kunt je leven helen). Een cursus die de start bleek voor vele zaken en die nog steeds de basis legt in alles wat zij doet. Verder volgde Ambika enkele cursussen in Reiki waarin zij 2 graden behaalde. Enkele jaren geleden volgde zij de opleiding tot massagetherapeut binnen de Wellnessacademie. Vorig jaar behaalde zij het diploma van Integral Yogaleraar en ontving zij tijdens een mantra-initiatie de naam Ambika.

Yoga of the Heart

Belgium

 

Wij inspireren onze lessen op de lessen van internationaal gerespecteerde yogaleraren zoals:

Sri Swami Satchidananda

Sri Swami Sivananda

Rev. Padma Devi Sumananda

Sri Swami Satyananda

Rama Saenen

B.K.S. Iyengar

Eerstvolgende lessen

 

Maandag

Tijdelijk geen lessen


Dinsdag

Tijdelijk geen lessen


Woensdag

Geen les


Donderdag

Tijdelijk geen lessen


Vrijdag

Geen les

Contactgegevens

 

Ramakrishna De Meester

ramakrishnademeester@yahoo.com

+32496230963

 

Ambika

ambika@telenet.be

+32497287528

Copyright @ VZW Aquarius